YEEES !

Hejhej ! :)
Idag vaknade jag som vanligt, gick i skolan som vanligt, kom hem som vanligt. Kollade om jag hade fått någon post vilket jag inte hade som vanligt. Gick besviket till mitt rum och satte mig vid datan som vanligt. MEN sen kom min mamma hem och berättade att hon hade hämtat ut mitt paket från beautynet !! YAAY :D Så jag är fett glad nu och kommer antagligen titta mig i spegeln de senaste timmarna. Jag vet dock inte om jag ska ha dem i skolan.. jag har nämligen en tjej i min klass som roar sig med att slåss och dra i mitt hår. Haha så jag vet inte riktigt.. Jag väntar på att Thea ska logga in på skype och ringa mig så att hon kan lägga in min header på bloggen, vet inte riktigt hur man gör.. Jeje, Hajdå :D
iiihhh :D :D

Lite om va jag ska handla !

Heluu ! :D
Jag ska snart gå och lägga mig, håller på att dö av trötthet. Men först tänkte jag lägga in lite bilder på vad jag hade hoppats på att få med mig hem från Väla (köpcentrum i helsingborg) på fredag :D . OCH bilderna är tagna från google så det blir lite ojämnt  :
bikini, hoppas på att hitta en i *formen "bandeau", alltså en sådan som på bilden. Vet inte riktigt var jag kan hitta en just sån modell men skits.
Tröjan, som jag redan visat en gång, har även en SKIT SNYGG rygg. så det är ett måste.
Och till sist färgglada byxor, ÄLSKAR DEM! Vet inte riktigt vilken färg jag ska välja men Thea få hjälpa mig med det.
Godnatt :)

fuk.

Heelu ! :D
Mina hårslingor kom inte idag ;( wäää, men dom kommer nog imorgon isåfall.. Jaja, jag fick ont i huvet när halva skoldagen hade gått. Första gången jag inte gick hem när jag fick ont i huvet :D  rekoord ! Men jag slutade klockan 16.00 och började 08.00. DET ÄR FAN MISSHANDEL !!! Fattar inte hur de hade tänkt att alla skulle sköta sig de sista timmarna. Just nu har jag itne så mycket "going on", så jag tror att jag bara ska prata med Thea och fortsätta på min header. Jallabye :)
tröja jag ska köpa på fredag ! :D

Renoverar bloggen :D

Hej !
Nu ligger jag uppe i min säng och snackar med Thea genom skype, shocking right ? :D Haha nä men jag ska "renovera" bloggen lite, den är som en oslipad diamant, som jag nu ska slipa :D  Haha så den kommer vara lite ful i några dagar, sen kommer den bli skit snygg. Idag går jag iallafall och lägger mig tidigt, vid 20.00 tror jag. Jag är FETT trött och tänker inte dö imorgon. Godnatt (L)
fin autograf thea, fin.

makin mah header !

Hayhayhay ! :D
Nu skypar jag med Thea, och vi håller på med min header, tycker nämligen inte om min. Men för 30 min sen var jag och shoppade loss i källar'n och det här fick jag med mig hem :
Loréal paris
True match
70 :-
Syoss
dry shampoo
25 :-

Rätt nöjd med sakerna iallafall. På måndag får jag mina hårslingor och då får NI även bilder på dem.
Hade <3

Melodifestivalen. ?

Hajj !
Idag är det melodifestivalen, gillas eller ? Förra gången var ju rent ut sagt ett FJASKO ! Att Björn ranelid / moroten gick vidare, visar ju bara hur korkat svenska folket är ! Han sjöng ju inte ens !! Hoppas att det blir bättre denna gången. Haha han ser ut som en morot i facet, fett kul ! Jag åkte inte till stan och shoppade, för pappsen kom hem till oss så vi åt och kollade på gamla videor på teneriffe resan och sånt där. Mysiit, nu ska jag nog sätta på någon serie av något slag och chilla, Hejdå <3
Nämen har du varit i kenya i 3 månader björn ? PHHAAHA

Godmorgon ^^

Heey !
Vaknade vi nio idag, Fett tidigt !  Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske ringa någon och gå och shoppa, är i behov av nya T-shirts ! Men det är rätt seent för att hitta på något, men AAJAA, Här får ni en låt som jag knarkade i 4.n :
Haha och jag var helt kär i Tom, han med keps och dreads.

Awesome.

Tja !
Tillbaka från bion nu, och den var awesome ! Men för kort tycker jag, borde komma ut en två ! :D Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra nu, antagligen se Jersey shore 5. Älskar jersey shore, dör för Pauly D också. Jeeyee, här har ni trailern iallafall, så slipper jag skriva om vad filmen handlade om ^^
http://www.youtube.com/watch?v=1Hi51xVsmig&feature=youtu.be&hd=1&t=1s

Dålig start xD

Heeey !
NU ska jag börja blogga här ! Jag vaknade vid 12 tiden, åt frukost och nu sitter jag här och vätar på Luwam. Vi ska nämligen se på bio, "shoo bre". jag har läst boken och den var helt awesome, så det ska bli kul att se hur filmen blir ! Filmen börjar halv sju, och det är premiär :D Imorgon ska jag nog till källaren, och köpa puder. Jag vill ha sånt nytt som finns på Hm, men jag vet inte om det har kommit dit än. Jaja, och sen ska jag också göra nya naglar, men det blir nog på söndagen jag gör det . Och en liten "newsuppdate", jag har beställt "single clips" i rosa. Fucking awesome. Fett billigt också ! Här har ni hemsidan iallafall så får ni ha det gött  :http://www.beautynet.se/se/art/poze-single-clips-neon-pink-4st.php
Nästan så att man tror att jag är proffs ju xD

Den 24/2 !

Hey !  :D
Den 24/2 (imorgon) ska jag börja blogga här,  ser verkligen fram emot det! Jag ska även skaffa blogglovin där ni också kan följa mig och mina inlägg. Min blogg kommer alltså handla om mig, mina alla olika nageldesigner, serier och filmer jag gillar och följer, musik jag lyssnar på och andra allmänt roligt att läsa om. Hoppas ni gillar bloggen, och jag börjar som sagt IMORGON att blogga här. Själv heter jag Rebecka, är 13 snart 14 år gammal och och bor i skåne. Jag Älskar även att hålla på med naglar. Hope you like it ;) 
Här är jag för ca 1 år sedan. Jag gillar inte bilden med den är antagligen den enda "ego" bilden ni får på mig. Så get use to it. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0